Author picture

Dit bericht is gepubliceerd door WholeFiber

Team WholeFiber krijgt versterking!

Lisa Dorsman zal per 1 januari 2024 team WholeFiber versterken.

Lisa DorsmanKookboek vezels van Lisa Dorsman

Steeds meer consumenten en health professionals hebben de positieve effecten van WholeFiber op de gezondheid ontdekt, om de groei bij te houden is team versterking meer dan welkom! We hadden veel leuke en enthousiaste reacties op onze vacature en denken dat Lisa een perfecte match is. Lisa deelt onze passie om de wereld gezonder te maken.  Ook weet ze heel veel van het belang van gezonde voeding, prebiotishe voedingsvezels en van de impact hiervan op de darmgezondheid. En van de link gezonde darmen (microbioom) met gezondheid in het algemeen. Lisa schreef tijdens haar Master studie Food Innovation Managment zelfs het kookboek “Vezels”.

Lisa Dorsman van harte welkom bij ons team!

 Lisa Dorsman:

 ‘Met trots stel ik me aan jullie voor als het nieuwste lid van team WholeFiber. Mijn naam is Lisa Dorsman, en het is een waar genoegen om me bij dit toonaangevende bedrijf aan te sluiten, dat niet alleen een uniek voedzaam product levert maar ook een passie deelt voor het bevorderen van welzijn. Mijn fascinatie voor de invloed van onze darmen op de algehele gezondheid heeft me altijd gedreven, en het is precies deze interesse die me zo nauw verbindt met de missie van WholeFiber. We delen de overtuiging dat gezondheid begint van binnenuit, en ik ben vastbesloten om samen de kracht van volwaardige vezels te ontdekken en te verspreiden.’