Author picture

Dit bericht is gepubliceerd door WholeFiber

WholeFiber Team – Alin Sloot

‘Hallo allemaal! Mijn naam is Alin Sloot en ik ben verheugd om jullie te laten weten dat ik de komende maanden het WholeFiber team zal versterken als stagiair.

Op dit moment rond ik mijn master Voeding en Gezondheid af aan de Universiteit van Wageningen. Tijdens mijn thesis heb ik me verdiept in de darmgezondheid van ouderen met een risicofactor voor de ziekte van Alzheimer. Hierdoor ben ik bekend met het belang van goede voeding en voldoende prebiotische voedingsvezels voor de darmgezondheid en stoelgang.

Daarnaast bevind ik me in de laatste fase van mijn opleiding tot orthomoleculaire therapeut. Ook hier heb ik geleerd over de cruciale rol van de darmen in de algehele gezondheid van de mens.

Ik kijk er enorm naar uit om het WholeFIber team te versterken, waarbij mijn focus zal liggen op marketing en sales. Binnenkort start ik met een klantenonderzoek om beter inzicht te krijgen in de ervaringen van onze consumenten.

Laten we samen werken aan een gezondere toekomst!’