Voeding met vezels: geniet van de lekkerste vezelrijke maaltijden​

Een goede darmgezondheid is de sleutel tot ons algehele welzijn en voedingsvezels spelen een cruciale rol bij het ondersteunen van een gezonde darmflora. Ontdek hoe je op een verrukkelijke en moeiteloze manier je darmgezondheid kunt verbeteren met onze verzameling vezelrijke recepten.

Hoe gebruik je het?

Vezelrijke recepten met WholeFiber

WholeFiber is een toevoeging aan je voeding die speciaal is ontworpen om je te helpen op een smakelijke manier aan je dagelijkse vezelbehoefte te voldoen. Puur natuurlijk en rechtstreeks van Nederlandse bodem, elke hap WholeFiber zorgt voor een knapperige en lekkere ervaring terwijl je je darmgezondheid herstelt.

 

Ontdek onze overheerlijke vezelrijke maaltijden waarbij we WholeFiber, afkomstig van gedroogde witlofwortel van Hollandse bodem, toevoegen om gerechten te creëren met veel vezels. Met een natuurlijke knapperigheid en voedzame eigenschappen is WholeFiber hét prebiotische voedingssupplement om je dieet te verrijken met 85% prebiotische vezels.

Geniet van recepten met veel vezels gedurende de dag

Ontdek de veelzijdigheid van WholeFiber met onze verrukkelijke vezelrijke recepten voor elk moment van de dag:

Ontbijt en lunch

Begin je dag met een vezelrijke kick! Voeg WholeFiber gemakkelijk toe aan je bakje met yoghurt en havermout, door de spread op je brood of in je salade voor een heerlijk en vezelrijk ontbijt  of vezelrijke lunch.

Diner

Upgrade je avondmaal met bijvoorbeeld geroosterde groenten verrijkt met WholeFiber of maak overheerlijke en vezelrijke pizzabroodjes als avondmaaltijd. Een smaakvolle en gezonde keuze voor een vezelrijk diner.

Smoothies

Voeg een vezelrijke kick toe aan je smoothie met WholeFiber. Mix het met vers fruit, yoghurt en wat sap voor een verfrissende traktatie. Niet alleen goed voor het herstellen van je darmgezondheid, maar ook nog een ontzettend lekker en gezond tussendoortje! Ontdek onze vezelrijke smoothie recepten voor de lekkerste combinaties.

Snacks

Blijf energiek tussen de maaltijden door met onze knapperige WholeFiber vezelrijke tussendoortjes.  Een handige en heerlijke snack boordevol voedzame vezels. Zo maak je gemakkelijk de lekkerste en vezelrijke hartige muffins, carrotcake balletjes of glutenvrije appelkoekjes!

Good for your guts, good for you!

Wil je de voordelen van WholeFiber integreren in je dagelijkse routine? Ons WholeFiber prebiotisch voedingssupplement is de perfecte aanvulling op je gezonde levensstijl. Haal het maximale uit je vezelinname met gemak en genot dankzij onze vezelrijke recepten!

WholeFiber is een groente met een positief effect op de stoelgang en darmgezondheid. Het bevat een combinatie van niet-fermenteerbare vezels én fermenteerbare of wel prebiotische vezels wat meerdere gezondheidsvoordelen oplevert. Het trekt niet alleen water aan in de darm en verbetert zo de stoelgang, het grote gehalte aan fermenteerbare vezels versterkt daarnaast de darmflora met meer voordelen voor de (darm)gezondheid waaronder betere controle en preventie van diabetes type 2, gewichtscontrole, het versterken van het immuunsysteem en het versterken van de darmbarrière.

Wholefiber werking